Udusené líčka alebo iné hovädzie mäso rozoberieme na jednotlivé svalové vlákna – nitky. Oriešky nasekáme najemno alebo podrvíme a zmiešame s najemno nastrúhaným parmezánom. Zemiaky očistíme , nakrájame a uveríme v osolenej vode domäkka. Zemiaky scedíme, popučíme s vlažným mliekom a maslom na hustú kašu. Rúru predhrejeme na 200°C. Na masti speníme nasekanú šalotku, pridáme natrhané mäso, nasekané bylinky a restujeme. Môžeme pridať aj trošku šťavy z dusenia alebo omáčku demi glace. Vznikne nám hustá šťavnatá mäsová zmes, ktorú dobre vychutíme soľou a korením. Zmesou naplníme dno malých zapekacích misiek. Prekryjeme zemiakovou kašou a posypeme nasekanými orieškami s parmezánom. Dáme na 10 -15 minút zapiecť. Podávame so šalátikom.