Tradícia už od roku 2001

„Denne čerstvé mäso a mäsové výrobky“

Rodinnú firmu LAPREMA založil v roku 2001
František Lančarič starší

Ten ako vyučený mäsiar mal viac ako 30 ročné skúsenosti v mäsopriemysle. Postupne sa firma rozrastala a naše krédo dodávať svojim zákazníkom denne len to najkvalitnejšie čerstvé mäso sa stalo realitou. V roku 2004 sme postavili v Siladiciach novú modernú prevádzku  podľa noriem EÚ na spracovanie mäsa – rozrábku  a distribúciu sme rozšírili po celom Slovensku.

Slovenské kvalitné a vlastnoručne opracované mäso sme od roku 2018 pretavili aj do mäsových výrobkov a to v  prevádzke v Trenčíne, kde sme zahájili produkciu tradičných mäsových výrobkov ako aj vlastných špecialít. Kvalitné suroviny, poctivé receptúry a postupy sú zárukou vysokej kvality, ktorú prinášame svojim zákazníkom a to nielen vo vlastných predajniach v Trnave, vTrenčíne, v Novom Meste nad Váhom, Nemšovej a v Dolnej Súči.

Výrobný program a certifikáty

LAPREMA sa špecializuje v prvom rade na rozrábanie bravčových polovičiek a hovädzích štvrtí s denným spracovaním a distribúciou len čerstvého mäsa priamo na pulty zákazníkom ako aj obchodným partnerom na ďalšie spracovanie. Najvyššia kvalita dodávaného mäsa je našim prvoradým cieľom. Od roku 2004 rozrábame v prevádzke v Siladiciach bravčové aj hovädzie mäso a dodávame ho po celom Slovensku.

Od vlastného rozrobeného mäsa až po finálny výrobok v druhej prevádzke v Trenčíne.

Od roku 2018 je LAPREMA nielen spracovateľom mäsa, ale aj výrobcom mäsových výrobkov v prevádzke v Trenčíne, kde sme spustili produkciu širokej palety mäsových výrobkov od šuniek, salám, trvanlivých salám, klobás, párkov až po zabíjačkové špeciality, ktoré distribuujeme prioritne do vlastných predajní  aj zákazníkom a po celom Slovensku.

Dodržiavame prísne hygienické kritéria a naše mäso má jasný slovenský pôvod! Certifikát kvality ES - SK 2031, Certifikát ES - SK 3097 a zavedený a funkčný systém HCCP nás zaradil medzi top dodávateľov, ktorí vedia splniť aj požiadavky tých najnáročnejších zákazníkov.

„Denne čerstvé mäso a mäsové výrobky“ zostáva aj naďalej našim krédom!