MALOKARPATSKÁ SALÁMA

Tradičná receptúra, vyberané kúsky bravčového a hovädzieho mäsa v jemnom zrne podľa pôvodného spracovania ju radí medzi TOP výrobky ocenené „Značkou kvality“. Pomalé zretie a sušenie po dobu 4 týždňov jej dá ten správny pikantný podtón a krásny rez rovnomerne vyzretého mäsa.

Vyrobené: 

z bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korením. Na 100 g výrobku bolo použíté 135g mäsa.

Výživové údaje na 100 g

Energia 2105 kj/509,19 kcal; tuky 43,36g  z toho nasýtené mastné kyseliny 19,6g; sacharidy menej ako 0,5g z toho cukry menej ako 0,5g; bielkoviny 17,76g; soľ 3,5g.

Logistické údaje:
Hmotnosť balenia:1,3kg
Skladovacia teplota:0-24 °C
Trvanlivosť:30dní
Produktové balenie:1 ks