Nie je síce pôvodom z Paríža, ale jej jemné zloženie samotného diela s výraznejšími tukovými okami v reze sú jej najtypickejším znakom. Preto sa najlepšie hodí k čerstvým bagetám ktoré majú Francúzi v takej obľube.
Keď jemná, tak dielo, ktoré je hladké a rovnomerné a preto je vhodná na prípravu rôznych šalátov, rezov, desiaty či iných jedál, kde jej jemná štruktúra doplní každý pokrm.
Vyberané kúsky bravčového mäsa v spojení s jemnejším dielom sú pre ňu typickým znakom. Výraznejšia vôňa čierneho korenia a jemne slaná chuť je to čo ju robí už desaťročia výnimočnou a obľúbenou.
Polomäkká saláma v reze typická svojou štruktúrou a korenistou chuťou dodá vašim bagetám či obloženým chlebíčkom ten správny šmrnc.
Hovorí sa že je súčasťou turistických chodníkov, teda aspoň kedysi tomu tak bolo, čo prezrádza jej názov. Polomäkká trvanlivá saláma typickej korenistej chuti vhodná na spestrenie jedál studenej kuchyne a desiatové menu.
Polomäkká saláma s chuťou typických korenín a s použitím viacerých druhov mäsa spestrí nielen Váš jedálníček.
Žiadaná v studenej kuchyni pre svoju vyváženú a výraznú chuť a konzistenciu vhodnú na jemné krájanie. Príjemná vôňa korenín a cesnaku vo vyváženej štruktúre bravčového mäsa osloví každého kuchára.
Vôňa jemného zaúdenia podtrhne zmes korenín pre ňu typických. V reze jemného zrna viditeľná vyvážená kombinácia kúskov bravčového mäsa.
Nezameniteľná chuť polomäkkej trvanlivej salámy, výraznej chuti s vôňou muškátu. Má úžasnú konzistenciu vhodnú na krájanie tenkých plátkov. Jej chuť oživí mäsové misy, chlebíčky, kanapky a osloví každého gurmána.
Tradičná receptúra, vyberané kúsky bravčového a hovädzieho mäsa v jemnom zrne podľa pôvodného spracovania ju radí medzi TOP výrobky ocenené „Značkou kvality“. Pomalé zretie a sušenie po dobu 4 týždňov jej dá ten správny pikantný podtón a krásny rez rovnomerne vyzretého mäsa.
Korenistá chuť, jemné zaúdenie a pekná štruktúra bravčového a hovädzieho mäsa ktoré vytvára jej typickú červeno hnedú farbu a oživí tým vašu studenú kuchyňu. Dlhodobý proces zrenia a sušenia vytiahnu jej úžasnú chuť korenistého mäsa.
Trvanlivá suchá saláma s jemným zrnom v kombinácii bravčového a hovädzieho mäsa ju posúva medzi salámy s výraznejšou chuťou, u ktorej Vám jediný plátok rozohrá chuťové poháriky. Technologický proces sušenia pri správnej vlkosti jej dá tú správnu vôňu a chuť.
Patrí medzi trvanlivé suché salámy, ktoré sú výraznejšej chuti a vône. Jej konzistencia dáva priestor krájania na tenké plátky plné chuti. Sušenie a proces zrenia sa podpisuje na jej plnej chuti a správnej štruktúre.
Papriková, jemnej chuti a vône maďarskej papriky sa v reze nezameniteľne bude odlišovať na každej obloženej mise. Ak máte radi chuť sladkej papriky, ktorá jej dominuje, tak Vás určite osloví.
Výrazne pikantná saláma s vybraných kúskov bravčového a hovädzieho mäsa vo vyváženej štruktúre a konzistencii. Vhodná na krájanie na jemné plátky a pre gurmánov, ktorí majú radi pálivú korenistú chuť.
Hranatý tvar, vôňa údenia a výrazná korenistá slanšia chuť je jej typickým znakom. Má široké využitie v studenej kuchyni nielen pre svoju chuť, ale aj tvar, ktorý oceníte pri príprave.