Klobásy mäkké

Domáca klobása

Domáca klobása

Tradičná mäkká klobása na pečenie. Výroba podľa pôvodnej receptúry jej dáva charakteristickú chuť po koreninách s jemným nádychom cesnaku a papriky.

Gazdovská klobása

Gazdovská klobása

Plnená v bravčovom čreve je vhodná na tepelnú úpravu pečením varením, či grilovaním. Súhra výrazných korenín a štruktúry z nej robí tú pravú „gazdovskú“.

Pekelníčková klobása

Pekelníčková klobása

Typická je svojou tenšou hrúbkou čreva,  pikantná klobása jemne pálivej chuti a príjemnej vône po údení vhodná na varenie aj grilovanie. Osloví gurmánov, ktorí majú radi takéto chuťovky a prílohy.

Pytliacka klobása

Pytliacka klobása

Čerstvá klobása typickej chuti domácej klobásy, ktorá je vhodná na tepelnú úpravu aj pečením.  Osloví vás nielen jej príjemná vôňa, ale aj vyvážená chuť korenín.

Klobásy suché

Bratislavská klobása

Bratislavská klobása

Kráľovná slovenských jednohubiek! Trvanlivá suchá klobása typická svojou dĺžkou.  Kvalitne vyzretá a správne vysušená a vyúdená si zachováva mäkkosť a hladkosť v štruktúre.

Čarda klobása

Čarda klobása

Suchá trvanlivá klobása jemnej chuti korenín a typickej domácej údeniny  dáva priestor na využitie v studenej aj teplej kuchyni pri príprave aj tradičných pokrmov.

Mangalica klobása

Mangalica klobása

Mäso z mangalice vo vyváženom pomere s bravčovým mäsom, zmesou korenín a jemné zaúdenie jej dávajú typickú šťavnatú a nezameniteľnú chuť.

Lovecká klobása chilli

Lovecká klobása chilli

Pikantná suchá klobása pre všetkých, ktorí  majú radi štipľavú kuchyňu a typickú vôňu zaúdenia. Je vhodným spestrením vašej kuchyne a studených obložených mís.

Gazdovská trvanlivá klobása

Gazdovská trvanlivá klobása

Klobása do kapustnice a všetkých tradičných jedál je typická čerstvou údenou vôňou, vyváženým korením s podtónom cesnaku a správne vysušená dáva možnosť krájania na tenké plátky.

Gazdovská klobása trvanlivá pikant

Gazdovská klobása trvanlivá pikant

Jemne pikantná suchá trvanlivá klobása vhodná na prípravu sedliackych pokrmov, bude ozdobou vašej kapustnice, ale aj na prípravu studených pokrmov tradičnej kuchyne, či len tak na chuť!

Párky

Spišské párky Značka kvality

Spišské párky Značka kvality

Zaručená tradičná špecialita, ktorej pečať nesú im dáva punc slovenskej kvality, použitých surovín a spracovania. Jemná pikantná papriková chuť a plnenie v prírodnom čreve sú ich typickým znakom. Zahryznite sa a uvidíte ako šťavnato prasknú a rozplynie sa ich plná chuť.

Bratislavské párky Značka kvality

Bratislavské párky Značka kvality

Legenda medzi slovenskými párkami,  ktoré sú typické podielom mäsa, zmesi korenín a šťavnatosťou. Jemné párky, ktoré sú súčasťou vašej kuchyne pre svoju vyváženú chuť.

Trenčianske párky

Trenčianske párky

Lahodne ochutené mäsové párky jemnej konzistencie sú vhodné na raňajky ako aj na prípravu minútok a k prívarkom či k iným teplých jedlám.

Teľacie párky

Teľacie párky

Vyberané teľacie a bravčové  mäso vo vyváženom pomere s koreninami, ktoré vhodne podtrhujú chuť teľaciny oslovuje aj gurmánov, ktorí vedia oceniť ich šťavnatú chuť a vôňu.

Slovenská točená saláma

Slovenská točená saláma

Točená, jemná s výraznejšou cesnakovou arómou a tenšieho priemeru. To sú jej nezameniteľné znaky. Vhodná je aj na ďalšie tepelné spracovanie ako príloha k prívarkom či do polievok.

Prešovský kabanos

Prešovský kabanos

Typický hrubšou štruktúrou zrna s kúskami mäsa v lahodnej korenistej chuti a vône jemného zaúdenia. Je vhodný na tepelnú úpravu a prípravu jedál tradičnej kuchyne.

Špekačky Značka kvality

Špekačky Značka kvality

Pravé špekačky, ktoré patria medzi TOP výrobky ocenené Značkou kvality. Jemne zaúdené s vysokým obsahom mäsa a s tukovými zrnami v jemnom diele, ktoré im dáva aj po tepelnej úprave varením, pečením či grilovaním tú správnu šťavnatú chuť a vôňu.